Percuma penghantaran ekspres ke seluruh dunia dengan tempah minimum JPY15,000

Pertukaran Saiz Percuma!

Kami mengerti akan kebimbangan Anda dalam pembelanjaan jeans secara online di mana saiz merupakan masalah penting bagi Anda. Oleh kerana itu, untuk memberikan Anda perkhidmatan yang terbaik, kami memberikan jaminan saiz jeans dalam jangka waktu tertentu:

Bila kami memberikan saiz jeans yang tidak sesuai dengan Anda, Anda boleh menukar jeans dengan saiz yang berbeza secara percuma. Anda bahkan tidak tertakluk kepada kos penghantaran kembali.

Jangan terlepas peluang bebas risiko ini!

 

Bagaimana Denimio memilihkan saiz yang sesuai untuk saya?

Anda boleh berunding dengan ahli kami. Sila email kami di support@denimio.com atau gunakan livechat di laman web kami. Anda boleh memberitahu model jeans khusus yang Anda inginkan (sedia alamat URL untuk maklumat terperinci), saiz (saiz pinggang yang diukur rata, paha, dll) dari jeans kegemaran Anda dengan fit pilihan Anda (ketat / longgar). Para ahli kami akan mengajukan soalan tambahan untuk mendapatkan saiz yang sesuai untuk Anda.

Bila Anda menerima jeans dengan saiz yang salah, kami akan menukarkan produk dengan saiz yang berbeza sehingga sesuai dengan saiz Anda.

Sangat penting bahawa ukuran yang Anda maklumkan kepada kami HARUS tepat. Untuk keterangan cara mengukur seluar jeans Anda, sila cek panduan saiz yang kami sediakan dan Anda disyorkan untuk menggunakan "Kaedah

 

Untuk barang apa saja dasar ini berlaku?

Untuk saat ini, dasar ini hanya berlaku untuk seluar dengan harga normal. Dasar ini tidak berlaku untuk produk promosi.

 

Bolehkah saya menukar model seluar jeans yang berbeza?

Tidak. Dasar ini hanya mencakupi jaminan saiz. Kami hanya menjamin bayaran ketika Anda melakukan penukaran saiz yang berbeza untuk barang yang serupa. Walau bagaimanapun, Anda masih boleh menukarkan produk atau pengembalian barang apabila dengan alasan tertentu Anda berubah fikiran dan mahukan produk yang sama sekali berbeza. Sila klik di sini untuk dasar pengembalian produk kami.

 

Bolehkan saya memakai, merendam atau melakukan hem pada produk sebelum menukarkannya?

Tidak, produk diharuskan dalam keadaan baru, tidak pernah dikenakan / tidak pernah direndam dengan semua label dan dalam bungkusan asal. Produk Hemming tidak dapat ditukarkan walaupun berada dalam keadaan baru.

 

Bagaimana cara menuntut jaminan ini?

Anda hanya menghantar e-mel kepada kami melalui support@denimio.com dan kami akan menghantar arahan cara pengajuan penukaran dimana permintaan penukaran harus dilakukan dalam jangka masa 7 hari selepas produk diterima.

 

Bagaimana jika saiz produk kedua anda pilih juga tidak sesuai?

Jika Anda berunding dengan kami dan kami masih menghantar saiz yang tidak sesuai dengan Anda, Anda berhak melakukan penukaran lagi.

 

Untuk pertanyaan lebih lanjut, sila kirim email ke support@denimio.com. Kami berhak untuk menghadkan jumlah produk yang tersedia untuk perkhidmatan percuma penukaran saiz dalam julat dasar kami.

Our Brand

Apa pendapat pelanggan mengenai sokongan kami